stress is een keuze

Wat ik merkte in mijn dagelijkse praktijk met mijn cliënten is dat het mij enorm veel tijd kostte om hen uit te leggen wat stress nu eigenlijk is en welke mechanismen zich afspelen in ons mensen die ervoor zorgen dat je stress krijgt en hebt en het vaak niet eens beseft.


Daarom heb ik een boek geschreven met de titel: "Stress is een keuze." Hierin beschrijf ik alle facetten van stress aan de hand van mijn proces waarmee ik de stress volledig heb overwonnen. Je leert wat stress is, hoe het werkt, wat het veroorzaakt, waarom jij er last van

hebt, maar vooral laat ik je zien dat het jouw keuze is om er iets aan te doen.


Het is zo gemakkelijk om de oorzaken van stress te leggen bij jouw lastige manager of de drukte op het werk, of andere omstandigheden. Stress wordt nooit veroorzaakt door factoren die buiten jezelf liggen. Als je wilt afrekenen met je klachten moet jij de keuze maken voor eens en altijd af te rekenen met jouw stress. De keuze is aan jou.

Stress is een keuze laat op een zeer toegankelijke en overtuigende wijze zien dat jij de keuze hebt om jouw stress op te lossen. De onderliggende veroorzakers zijn altijd ziekmakende emoties en angsten. Emoties zoals schuld, schaamte en faalangst ontstaan in je jeugd. Ze zijn hardnekkig, omdat het lijkt alsof zij jouw leven bepalen.


Je hebt er niet voor gekozen om stress te hebben, maar het is jouw keuze om jouw stress op te lossen.Jij bent in staat om jezelf te bevrijden van stress en jij bent ook de enige die het kan doen. Daarbij kun je veel hulp gebruiken maar het belangrijkste is dat je weet en beseft dat stress altijd wordt veroorzaakt door jezelf en nooit door anderen.


Niemand kiest ervoor om een leven met stress en ziekte te leiden. Jij kunt er niets aan doen dat je veel stress hebt. De stress oplossen is moeilijk, maar zeker goed te doen. Het is jouw keuze om het op te lossen! 


Het boek komt halverwege mei uit maar je kunt nu alvast een gesigneerd exemplaar bestellen.... Zodra deze klaar wordt deze direct naar je verstuurd.


Ik bouw mijn eigen website en dat geeft af en toe wat problemen, dus de webwinkel is nog niet gereed. Stuur mij een bericht via mail, bel mij of gebruik het webformulier op de contactpagina.