Individuele stress-coaching

In 6 weken verlost van stress door een zeer intensief programma. Dit door mij ontwikkeld programma is zeer intensief en bevat wekelijkse sessies van minimaal anderhalf uur. De sessies kunnen ook uitlopen tot drie uur. De eerste sessie is de intake waarbij jouw stress wordt geanalyseerd en jij inzicht krijg in de oorzaken van jouw stress. Over het algemeen beginnen we ook in de eerste sessie al met de behandeling en oplossing van jouw stress. In de volgende sessies zullen we steeds bezig zijn met het oplossen van jouw stress, waarbij ik jou allerlei technieken leer om zelf met jouw stress aan de gang te gaan.


Stress is een hardnekkig fenomeen dat heel goed bestreden kan worden, maar dat betekent dat je er zelf ook veel aan moet doen. Gedurende het zes weken durend traject zul je gemiddeld anderhalf tot twee uren per dag moeten besteden aan allerlei opdrachten. Vergeet niet dat jij de enige bent die jouw stress kan oplossen.


Na de cyclus van 6 sessies volgt er na 4 weken een aanvullende sessie waarin we bespreken hoe je het ervaren hebt en of je nog aanloopt tegen problemen.


Gedurende de 6 weken ben ik altijd bereikbaar wanneer je vragen hebt of moeite ondervindt met het doen van je opdrachten. Maak daar vooral gebruik van! Het kan zijn dat ik in een sessie ben of anderszins verhinderd ben, maar ik bel je dan z.s.m. terug.


Duur van de sessies: 1,5 tot 3 uren in 6 aaneengesloten weken.

Aantal sessies per week: 1

Inspanning van jou: 1,5 tot 2 uren per dag (elke dag van de week)

Kosten: € 1.200 (exclusief BTW)


Indien je vragen hebt, neem gerust en volledig vrijblijvend contact op via mail, telefoon of via het webformulier.

Workshop stress

Leer in één workshop alles over stress. Waarom het zo hardnekkig is, waarom je het niet herkent, wat de oorzaken zijn van stress, hoe onze interne angsten en belemmerende overtuigingen de basis vormen voor een leven vol met stress. Hoe je de stress niet voelt en het verborgen in jouw systeem zit. Hoe stress een funeste invloed heeft op jouw immuunsysteem. En waarom je letterlijk ziek wordt van stress.


Iedereen heeft een mening over stress, maar wist je dat deze mening vaak gebaseerd is op foutieve veronderstellingen? De echte oorzaken van stress leer je kennen in deze workshop.


Duur van de workshop: 3 tot 4 uren (afhankelijk van het aantal vragen)

Aantal deelnemers: dat laat ik aan jou over.

Kosten: dat hangt van de doelgroep af, maar neem gerust vijblijvend contact op.


De inhoud van de workshop pas ik graag aan aan uw specifieke wensen. Neem daarom contact op.

Individuele- en groepssessie voor leidinggevenden en managers

Als manager en leidinggevende is het vaak heel lastig om in te schatten in hoeverre jouw medewerkers of teamleden gebukt gaan onder stress. Als leidinggevende is het vaak moeilijk de neuzen van je teamleden dezelfde kant op te krijgen. Wellicht heb je het gevoel voortdurend bezig te zijn met brandjes blussen. Je kent vast het gevoel van onmacht wanneer medewerkers niet vooruit te branden zijn en niet constructief meedenken. Je zou zo graag willen dat medewerkers zich ook eens eigenaar zouden voelen of met initiatieven zouden komen. 


In mijn dagelijkse praktijk als manager liep ik hier vaak tegenaan en ik merkte dat mijn medewerkers vaak gebukt gingen onder stress, terwijl ze het zelf niet in de gaten hadden.


Tijdens deze sessie(s) zul je ervaren dat jij een zeer bepalende rol speelt in de begeleiding van jouw medewerkers, vooral wanneer jij met de medewerkers in gesprek kunt gaan over stress. 


Dit zijn over het algemeen op het bedrijf toegepitste bijeenkomsten die volledig afhankelijk zijn van de casus en de probleemstelling. Daarom kan ik niet aangeven wat de duur, of aantal deelnemers of kosten hiervan zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op zodat we dit kunnen bespreken.